Awario® tunnistaa rytmihäiriöt luotettavasti

Mukana missä ikinä oletkin!

Pienikokoinen Awario-mittalaite kulkee vaivattomasti mukana – kotioloissa, töissä, lomalla tai terveydenhuollon vastaanotolla.

Helppokäyttöinen ja nopea

Sovellus opastaa mittauksessa ja näyttää rytmihäiriöanalyysin tulokset ymmärrettävässä muodossa puhelimessasi. 

Luotettava EKG -raportti 

Palvelumme tuottaa jokaisesta mittauksesta EKG-raportin, jonka avulla lääkäri voi tehdä parhaat hoitopäätökset juuri Sinulle.

Rytmihäiriötuntemuksia?

Muljahduksia, tykytyksiä, lisälyöntejä tai tunnetta siitä, että sydän jättää välillä lyömättä kokonaan? Rytmihäiriöt ovat varsin yleisiä ja ne todetaan sydänfilmillä eli EKG:llä. Oireettomien tai satunnaisesti esiintyvien oireellisten sydämen rytmihäiriöiden todentaminen lääkärin vastaanotolla voi olla erittäin vaikeaa.

Awario sopii henkilöille, jotka kuuluvat rytmihäiriöiden tai aivoinfarktin riskiryhmään, sekä kaikille sydämestään huolehtiville ja rytmin mittaamisesta kiinnostuneille täysi-ikäisille henkilöille.

 

Oletko yli 65 -vuotias?

Ikä on merkittävin riskitekijä ja siksi jokaisen yli 65-vuotiaan tulisi seurata sydämensä tilaa vähintään kaksi kertaa viikossa.

Onko Sinulla riskitekijöitä?

Iän lisäksi muita merkittäviä riskitekijöitä ovat ylipaino, korkea verenpaine, tupakointi, sydän- ja verisuonisairaudet sekä diabetes.