Lisensioi AiVoni® rytmihäiriöanalyysipalvelu tuotteeseesi

Lisensioimalla AiVoni® analyysipalvelun osaksi tuotettasi voit tarjota EKG-mittaristasi paljon lisäarvoa loppukäyttäjillesi. Aivoni analyysipalvelu muuttaa loppukäyttäjän tekemät EKG mittaukset arvokkaaksi terveyttä kuvaavaksi tiedoksi ja osaksi luotettavaa hoitopolkua. 

AiVoni® analyysipalvelu tunnista neljä eri rytmihäiriöitä, palvelun avulla on mm. mahdollista tunnistaa eteisvärinä varhaisessa vaiheessa. Eteisvärinän varhainen tunnistaminen vähentää huomattavasti sen aiheuttamia aivoinfarkteja ja pelastaa näin henkiä ja turvaa terveempiä elinvuosia.  

AiVoni® analyysipalvelu perustuu kliinisessä tutkimuksessa validoituihin algoritmeihin ja se on saanut lääkinnällisen laitteen hyväksynnän (CE 0537 / Class IIa)eli palvelu on käynyt läpi saman prosessin kuin sairaaloissa käytettävät laitteet, näin tuotteen laatu ja potilasturvallisuus on varmistettu. Analyysipalvelun kliinisesti validoidut algoritmit analysoivat sydämen rytmin ja lähettävät vastauksen asiakkaalle muutaman sekunnin kuluttua. Mittauksesta syntyy diagnoosikelpoinen EKG-raportti, jonka avulla hoitopolun käynnistyminen helpottuu. 

AiVoni® analyysipalvelu tunnistaa eteisvärinän korkealla sensitiivisyydellä (96%) ja spesifisyydellä (99%). Lisäksi analyysipalvelu tunnistaa suurella tarkkuudella kammiolisälyönnit, bradykardian sekä takykardian. 

AiVoni® –palvelu on suunniteltu vähentämään kliinisesti merkityksettömien EKG –nauhoitusten diagnosoimiseen kulutettavaa aikaa, kun vain poikkeavat EKG löydökset ohjataan lääkärin katsottavaksi. Luotettava analytiikka vähentää turhaa työtä ja lääkärikäyntejä, jolloin yksittäiset EKG-mittaukset muuttuvat arvokkaiksi, luotettavaksi ja kustannustehokkaaksi rytmihäiriö diagnostiikan työkaluiksi.  

Analyysipalvelu on käytettävissä toimialan avoimen standardirajapinnan kautta. Heart2Save etsii erityisesti uusia, innovatiivisia EKG ratkaisuja kehittäviä kumppaneita markkinoilta. 

Tieteellisesti validoitu rytmihäiriöanalyysi 

Hartikainen, Sanna, et al.  

Effectiveness of the Chest Strap Electrocardiogram to Detect Atrial Fibrillation. 

The American journal of cardiology 123.10 (2019): 1643-1648. 

Santala O, et al. 

Necklace-embedded ECG for detection of atrial fibrillation 

Nordic-Baltic Congress of Cardiology (2019) 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten palvelumme sopii parhaiten tuotteeseenne, jotta voitte tarjota mahdollisimman hyvän tuotteen sydämen rytmihäiriöistä kärsiville loppukäyttäjillenne 

Kuva Jukka Lipposesta

Jukka Lipponen